Snöröjning i Stockholm – boka in redan nu!

Vi är nu inne i mitten av sommaren och vintern kanske känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är god tid att redan nu börja planera in vinterns snöröjning och snöskottning i Stockholm. För, det blir alltid vinter och den kommer oftast olägligt. Då är det alltid en god idé att ligga steget före och var ute i god tid med att boka ett abonnemang för snöröjning!

Snöröjning Stockholm

Boka in snöröjningen i god tid

Att snön brukar komma som en överraskning är ingen hemlighet, och så snart vintern är här brukar efterfrågan på snöröjning i Stockholm skjuta i höjden. Genom redan nu boka in hjälp med snöröjning i Stockholm kan man vara lugn och trygg i att man får den hjälpen man behöver, när det behövs.

Flera risker med att inte utföra snöröjning

Under vintern orsakar snö och halka stora problem för både trafik och fotgängare. Stora mängder snön kan lägga sig tung och hindra framfart på gångvägar och parkeringar. Som fastighetsägare är man skyldig att hålla snöfritt och sanda på gångbanor och trottoarer i anslutning till sin fastighet. Om någon skulle halka och slå sig kan fastighetsinnehavaren bli skadeståndsskyldig om man uppfyller de krav som finns på snöskottning. För att inte riskera detta kan det vara en god idé att ta hjälp med snöröjning i Stockholm

Snöröjning i Stockholm

I Stockholm finns det flera firmor man kan vända sig till när det kommer till snöröjning. Miramix är ett snöröjningsföretag som erbjuder professionell snöröjning i hela Stockholm. De anpassar sina avtal efter var och ens behov, om det gäller företagare och fastighetsägare, privatpersoner eller bostadsrättsföreningar. Det är inte bara en fastighetsägares skyldighet att röja snö och is från fastigheten för att skydda boende och förbipasserande människor, även själva fastigheten mår bra av att hållas efter från stora snömängder. Snö i större mängder har en förmåga att packa sig på släta ytor och både täpper till luften som ventilerar tak och fasad, samtidigt som det vid smältning genererar mycket av den fukt som vi sedan brottas med generellt i fastigheter.

Boka snöröjning redan idag

Även om vintern kanske känns avlägsen så här mitt i sommaren så är det hög tid just nu att boka in vinterns snöskottning i Stockholm. Snön kommer ju, som alltid, när man minst anar det!

Snöröjning i Stockholm