Snöröjning i Stockholm

Nu är vi inne i slutet av september månad vilket innebär att det nu är hög tid att boka in vinterns snöröjning. För vintern kommer alltid – och oftast kommer den olägligt. Ligg steget före och boka in årets snöröjningsabonnemang för vinter 2020 och 2021. Då kan du vara trygg i att få den hjälp du behöver, när den behövs.

Snöröjning i Stockholm

Boka in snöröjningen i god tid

Att snön brukar komma som en överraskning är ingen hemlighet, och så fort vintern är här skjuter efterfrågan på snöröjning i Stockholm i höjden. Genom att boka in hjälp med snöröjning i Stockholm redan nu kan man vara lugn och trygg i att man får den hjälpen man behöver.

Fastighetsägare – har skyldighet att hålla snöfritt

Snö och is orsakar stora problem för trafikanter. Stora mängder snö kan lägga sig tung och hindra att man kan ta sig fram på gångvägar och parkeringar. Du som fastighetsägare är skyldig att hålla snöfritt och sanda på gångbanor och trottoarer i anslutning till din fastighet. Om någon skulle halka och slå sig kan fastighetsinnehavaren bli skadeståndsskyldig om man uppfyller de krav som finns på snöskottning. För att inte riskera detta kan det vara en god idé att ta hjälp med snöröjning i Stockholm så att man får den hjälp som behövs.

Snöröjningsföretag i Stockholm

Miramix är ett snöröjningsföretag som erbjuder snöröjning i hela Stockholm för alla typer av kunder, vare sig det gäller företag, fastighetsägare eller privatpersoner. Miramix anpassar alla sina avtal efter kund och behov så att du får ett komplett snöskydd under hela snösäsongen.

Det är inte bara en fastighetsägares skyldighet att röja snö och is från fastigheten för att skydda boende och förbipasserande människor, även själva fastigheten mår bra av att hållas efter från stora snömängder. Snö i större mängder har en förmåga att packa sig på släta ytor och både täpper till luften som ventilerar tak och fasad, samtidigt som det vid smältning genererar mycket av den fukt som vi sedan brottas med generellt i fastigheter.